Čo potrebujete pre úspešný lov? Tu je odpoveď!

Jeseň prináša pre poľovníkov jedno z najvzrušujúcejších období – ruju. Samce srncov a jeleňov bojujú o samice, čím vytvárajú ideálne podmienky na úspešný lov.  Aby ste z tohto obdobia vyťažili maximum, je nevyhnutné byť pripravený s kvalitnou výbavou od Lemes.

polovnik2

Kvalitná optika – základ úspešného lovu

V období ruje sa zvieratá často pohybujú v rannej hmle alebo pri súmraku, keď je viditeľnosť nízka. Práve vtedy oceníte kvalitný ďalekohľad alebo monokulár, ktoré vám pomôžu sledovať detaily aj na veľké vzdialenosti. Pri výbere dbajte na vysokú svetelnosť a zväčšenie, aby ste mali jasný obraz aj za znížených svetelných podmienok.

Odporúčame vám náš monokulárny ďalekohľad Luxun 25-75x100. S jeho 100 mm objektívom a vysokou svetelnosťou dokážete sledovať detaily aj na veľké vzdialenosti a za znížených svetelných podmienok. Trojuholníkový upevňovací držiak vám uľahčí nastavenie správneho uhla, takže budete pripravení na každý pohyb zvieraťa.

Meranie vzdialenosti – kľúč k presnosti

Presné meranie vzdialenosti je základom úspešného lovu. Tento nástroj presne zmeria vzdialenosť medzi vami a cieľom, takže nemusíte nič odhadovať. Je to neoceniteľná pomôcka pre poľovníkov, ktorí chcú mať každý výstrel pod kontrolou.

S laserovým meračom vzdialenosti Norm LR0600P dokážete presne zmerať vzdialenosť medzi vami a cieľom až do 600 metrov. 

Nočné videnie – pre pozorovania po súmraku

Keď sa zvieratá začnú pohybovať až po západe slnka, nočné videnie sa stáva neoceniteľným pomocníkom.

Použiť môžete nočné videnie NV-3180. Toto nočné videnie vám umožní sledovať pohyb aj v úplnej tme, bez toho, aby ste potrebovali použiť umelé svetlo, ktoré by mohlo zvieratá vyplašiť. Je to skvelý nástroj, ktorý vám umožní byť o krok vpred.